Rijplaten containerverhuur

U merkt het vaak niet eens op, maar ook in uw buurt staat altijd wel ergens een container op straat of oprit. Klaar om gevuld of geledigd te worden. Ook bij Remondis Corneillie worden elke dag honderden containers geladen en gelost. Bij dat laden of lossen kan er soms kleine schade ontstaan aan het wegdek, trottoir en oprit. En dat tast de levensduur van de infrastructuur aan.

 

Rijplaten - niet te verwarren met oprijplaten - lossen dit probleem op. Deze innovatieve platen zorgen voor een zacht en uitgevlakt contact met de ondergrond. Containerverhuur Remondis Corneillie is blij u te melden dat rijplaten vanaf nu op vraag van de klant inbegrepen zijn in de huur van uw container. Zelf hechten we immers heel veel belang aan respect voor onze omgeving.

Hierdoor hopen we u uiteraard een nog betere klantenservice aan te bieden. Maar we hopen op die manier ook ons steentje bij te dragen tot een duurzaam gebruik van de openbare ruimte en privédomeinen. Dat is ook in uw eigen voordeel… Containerverhuur Remondis Corneillie in Brugge is op weekdagen open van 7u00 tot 18u00 en op zaterdag van 7u00 tot 16u00. Reken op de laagste prijs in de regio voor de verhuur van containers voor bouwafval, groenafval, afbraakhout, steenpuin… Wij hebben voor elk soort afval de geschikte container klaar.