Op zoek naar een bodem voor jouw tuinbeplanting? Of wens je het gazon of bepaalde plekjes in de tuin op te hogen? Of van plan om een moestuin aan te leggen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar teelaarde. Ook wel gekend als tuinaarde of zwarte grond.

En wie zoekt, die vindt! Want Containerverhuur Remondis Corneillie verhuurt niet enkel containers maar levert ook grond – en bouwstoffen aan professionelen en particulieren. Onze teelaarde is gecertificeerd met de code 211.  Klinkt dit voor jou als Chinees? Geen probleem, we leggen kort even uit wat deze code betekent. Het VLAREBO (Vlaams Reglement betreffende de Bodemsanering) legt de grondverzetsregeling wettelijk vast. Deze regeling dient ervoor om te voorkomen dat vervuilde stoffen hergebruikt worden. Op die manier wordt milieuvervuiling voorkomen. Iedere grondstof krijgt een welbepaalde code toegekend naargelang de plaats waar je deze mag gebruiken en de mate waarin de grondstof al dan niet vervuild is.

Kortom koop je teelaarde bij Remondis Corneillie dan mag je zeker zijn dat deze niet verontreinigd is en je dus propere grond gebruikt voor jouw werken. Je mag de teelaarde ook gebruiken voor eender welk doeleinde.

Heb je een grote hoeveelheid teelaarde nodig? Dan levert Remondis Corneillie deze- mits betaling van een leveringskost - op het gewenste adres.  Heb je een beperkte hoeveelheid nodig of kom je liever zelf de teelaarde ophalen? Dan ben je iedere werkdag van 7u00 tot 18u00 en iedere zaterdag van 7u00 tot 16u00 welkom bij ons op het terrein in Brugge (Krakeleweg 59).

Wens je teelaarde te bestellen, benieuwd naar onze goedkope prijzen of heb je een vraag, aarzel dan niet om contact op te nemen op het nummer 050/312 144.