Wie zijn we?

Containerverhuur Corneillie en Remondis hebben de handen in elkaar geslagen. Door het bundelen van alle krachten en passies in afvalophaling -en verwerking kan Containerverhuur Remondis Corneillie steeds de beste service aan de laagste prijzen bieden.

Wij zijn een familiaal en dynamisch bedrijf met een gevestigde waarde in Brugge en omstreken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het huren van afvalcontainers, rolcontainers en het laten leveren van bouwmaterialen en grondstoffen. Daarnaast ben je als particulier en bedrijf welkom op ons containerpark voor het snel en eenvoudig storten van afval. Met onze jarenlange ervaring staan wij steeds klaar om jou te helpen met deskundig en persoonlijk advies.

Wie zijn we?

Al 3x een woning gerenoveerd en telkens was Remondis Corneillie een vaste waarde. Goeie service en een eerlijke prijs +++

Frederik Vandille

Zaterdagmorgen gebeld... en 2 containers geleverd en opgehaald.
Prima service!!!

Denayer Bouw & renovatie

Klantgerichtheid en transparantie

Bij Remondis Corneillie is de klant geen koning maar wel keizer. Remondis Corneillie nv staat garant voor een betrouwbare, stipte en correcte dienstverlening en dat steeds aan de laagste prijs op de eindfactuur. Wij willen graag jouw betrouwbare partner zijn om vlot en eenvoudig afval te verwerken middels afvalcontainers en rolcontainers te plaatsen en op te halen. Alsook door ons containerpark open te stellen voor zowel particuliere als professionele klanten. Wij bedienen je graag iedere dag met een spontane lach.

Ook transparantie vinden we heel belangrijk. Daarom vind je op onze website een handige simulator om te bereken wat jouw kostprijs zal zijn voor het huren van een afvalcontainer. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Onze visie over afval

Icoon

Verantwoord ondernemen

Containerverhuur Remondis Corneillie is een door OVAM erkende afvalophaler. Wij dragen ons steentje bij tot een proper milieu. Onze taak is om afval op een zo’n verantwoord mogelijke manier te verzamelen en te recycleren om opnieuw hergebruikt te worden. Ons afvalpark en recyclage schema met professionele partners zorgen ervoor dat meer dan 90% van wat wij inzamelen aan afval, kan hergebruikt worden. Het afval dat Remondis Corneillie ophaalt of dat onze klanten aanleveren, heeft dus zeker voldoende nut voor de toekomst en is niet zomaar afval te noemen.

Niet alleen draagt onze activiteit bij tot een proper milieu. Ook als bedrijf engageren wij ons ten volle. Graag geven we je enkele voorbeelden.

  • We passen onze routeplanning aan om zo weinig mogelijk kilometers te rijden en toch zoveel mogelijk klanten te kunnen bedienen.
  • We bieden onze klanten gratis advies waardoor we de aard van het afval beter kennen en zo het voorsorteren nog gemakkelijker maken. 
  • Wanneer nieuwe technieken of mogelijkheden op de markt komen, passen we de organisatie voor onze afvalinzameling aan.
  • We vernieuwen of passen snel onze voertuigen aan zodat ze zo goed mogelijk voldoen aan de CO2 emissienormen.
Verantwoord ondernemen