Op zoek naar een rollende afvalinzameling service? Maak kennis met de Remondis Corneillie rolcontainers, uiterst wendbare afvalcontainers speciaal ontwikkeld voor bedrijfsafval. Je kan bij ons terecht voor rolcontainers in kunststof of staal van 120l, 240l, 660l, 900l, 1100l, 2500l of 5000 liter. Onze prijzen voor rolcontainers zijn steeds inclusief huur, ophaling en afvalverwerking. 

Niet ieder bedrijf heeft dezelfde afvalstromen. Daarom bieden wij interessante formules aan die volledig afgestemd zijn op de noden van jouw bedrijf. Eén van onze enthousiaste collega’s helpt je graag verder met een oplossing op maat. 

Krijg een totaalprijs voor
jouw gewenste rolcontainer

Vraag je offerte

Waarom kiezen voor
een rolcontainer?

Recycleren start bij je rolcontainer! Met heel wat afvalsoorten die apart moeten ingezameld worden, zijn rolcontainers de ideale oplossing voor jouw bedrijfsafval. Rolcontainers zijn eenvoudig verplaatsbaar en bovendien zit het afval erin goed afgesloten.
Bepaal zelf wanneer de containers moeten geledigd worden: wekelijks, twee- of vierwekelijks. Als door OVAM-erkende afvalophaler staan wij je bij met het nodige advies. Kies je voor Remondis Corneillie, dan krijg je een een service die op wieltjes loopt!

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een rolcontainer?

Ondergrondse container

Ondergrondse containers verkrijgbaar. 

Geen onaangename geuren of hinder in de nabijheid van je bedrijf of overheidsinstelling met deze ondergrondse container. Ideaal voor het verzamelen van grote hoeveelheden afval op een beperkte ruimte.
Van installatie tot ledigen, Remondis Corneillie doet het allemaal. 

Wij bieden ondergrondse en semi-ondergrondse versies aan in huur- of aankoopformule.

Contacteer ons

Left

Vraag je vrijblijvende offerte

Gebruik dit contactformulier of stuur een email naar:
sales@remondiswestvlaanderen.be

Right
Lees onze privacy policy.