Wat doet bouwwerken Dermul BVBA?

  • Afleveren van totaalprojecten (renovatie)
  • Vernieuwen van woningen (vloeren, elektriciteit, sanitair en pleisterwerken)
  • Voornamelijk in de regio Brugge

Steeds streven we naar de perfectie.

Van welke service bij Containerverhuur Remondis Corneillie maakt u het meest gebruik?

Wij doen vooral beroep op de afvalcontainers die aangeboden worden door Containerverhuur Remondis Corneillie. Af en toe wordt er beroep gedaan op het transport voor gestabiliseerd zand. Bovendien staat Remondis Corneillie ook heel vaak in voor het transport van ons materiaal.

Hoe ervaart u de service bij Containerverhuur Remondis Corneillie?

De service die er met kop en schouders bovenuit steekt bij Containerverhuur Remondis Corneillie, is de stiptheid. Aanvullend lukt het praktisch altijd om iets te regelen. Als we één of twee dagen op voorhand bellen om een afvalcontainer te huren, dan probeert Containerverhuur Remondis Corneillie steeds de best mogelijke schikking te regelen. Wij hebben nog nooit moeten wachten of een antwoord gekregen dat het niet zou lukken. Dat zorgt voor een zeer positieve ervaring.

Wat apprecieert u aan de samenwerking met Containerverhuur Remondis Corneillie?              

Twee zaken die Remondis Corneillie typeren, klantvriendelijkheid en stiptheid. De werknemers bij Remondis Corneillie zijn altijd opgewekt en geven nooit de indruk dat een vraag te veel is. Alle medewerkers doen hun uiterste best om alles op tijd te leveren. En loopt er toch iets niet zoals het hoort dan wordt dat direct opgelost.

Vul deze zin kort aan. Remondis Corneillie is…

… super om mee samen te werken.

Containerverhuur Remondis Corneillie is steeds op zoek naar jouw uniek klantenverhaal. Deel jouw ervaringen en sta in de spotlights op onze Remondis Corneillie stories pagina. Popel jij om jouw verhaal met ons te delen? Contacteer ons dan via info@containerverhuurcorneillie.be.