Wat doet Tuinaanleg Provoost?

Als jong, dynamisch en gepassioneerd bedrijf doen wij volgende zaken:

  • Tuinarchitectuur, waarbij een klantenbezoek essentieel is om het tuinplan te kunnen tekenen
  • De aanleg van tuinen
  • Onderhoud van tuinen
  • Aanleg van zwemvijvers
  • Verlenen van advies voor specifieke tuinplannen of tuinproblemen

Van welke service bij Containerverhuur Remondis Corneillie maken jullie het meest gebruik?

Wij maken van verschillende services gebruik bij Containerverhuur Remondis Corneillie. Bij de aanleg van tuinen maken wij steevast gebruik van de afvalcontainers en de grondstof teelaarde. Ook kiest Tuinaanleg Provoost vaak voor het transport dat wordt aangeboden bij de aankoop van stabilisé.

Hoe ervaren jullie de service bij Containerverhuur Remondis Corneillie?

De service van Remondis Corneillie is zeer vlot en vriendelijk. De afvalcontainers worden steeds correct en op tijd geleverd op de gevraagde plaats en dat aan de juiste prijs. Is het toch niet mogelijk om de afvalcontainer op het gewenste tijdstip te leveren dan brengt één van de vriendelijke medewerkers me op de hoogte.

En als we onze volle aanhangwagen niet zelf kunnen lossen op het containerpark van Remondis Corneillie dan kunnen wij steeds beroep doen op één van de medewerkers die ons te hulp schieten met een kraan.

Wat appreciëren jullie aan de samenwerking met Containerverhuur Remondis Corneillie?

Dat is de stipte service waardoor wij altijd op Remondis Corneillie kunnen rekenen. Hierdoor werken we enorm graag samen met Containerverhuur Remondis Corneillie. Verder worden de containers steeds zo snel mogelijk geleverd en indien dit niet lukt, worden wij steeds verwittigd. Daarenboven is het zeer handig dat grondstoffen zoals stabilisé en teelaarde kunnen aangekocht worden.

Vul deze zin kort aan. Remondis Corneillie is…

… een leuke partner om mee samen te werken.

Containerverhuur Remondis Corneillie is steeds op zoek naar jouw uniek klantenverhaal. Deel jouw ervaringen en sta in de spotlights op onze Remondis Corneillie stories pagina. Popel jij om jouw verhaal met ons te delen? Contacteer ons dan via info@containerverhuurcorneillie.be.