Dé “stress” vraag tijdens een sollicitatiegesprek: waarom wil jij bij ons werken? Geen paniek, Remondis Corneillie geeft jou het antwoord al op voorhand! En geef toe, waarom zou je nu niet willen werken bij ons?

6 redenen om te werken bij Remondis Corneillie

1. Aan de kant of op de baan, overal zie je Remondis Corneillie staan!

Met z’n rode kleur en steeds op tijd… Je hebt ongetwijfeld al iets gehoord of gezien van onze firma. Van een radiospot, Facebook -en Instagram posts tot de vele rode en grijze afvalcontainers in het (Brugse) straatbeeld. Met trots kunnen we zeggen dat Remondis Corneillie een gekende en vaste waarde is in Brugge en omstreken. En wat wil dat nu concreet zeggen voor jou? Wel werk, werk, werk en nog eens werk. Ga je bij ons aan de slag dan ben je zeker van voortdurende werkzekerheid!

2. No nonsense

Bij ons weet je waaraan je begint. Wij werken met correcte en duidelijke afspraken. Goede afspraken maken goede vrienden. We gaan aan de slag op basis van wederzijds respect. Ga je bij ons van start dan weet je ook wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kan verwachten. Daarenboven hebben wij een sterke uitgewerkte visie en filosofie.

3. Onze filosofie= Doe alles steeds met een glimlach

Bij Remondis Corneillie zijn onze klanten geen koning maar wel keizer! Zij verdienen het om een topservice te ontvangen van onze medewerkers. Betrouwbaarheid, correctheid, stiptheid en klantvriendelijkheid zijn onze kernwaarden. Zoek je een job die je met de volle goesting wilt doen én bedien je graag mensen met een luisterend oor en een brede glimlach? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

4. Innovatie troef

Niets is zo tof als in een bedrijf werken dat niet ter plaatse blijft trappelen. Daarom proberen wij steeds te investeren in innovaties die ons bedrijf en team vooruit helpen. Ook horen wij graag van onze medewerkers lumineuze ideeën die ons en onze klanten kunnen vooruit helpen. Denk met ons mee!

5. Correcte en mooie verloning

Een volle inzet en goed werk, verdienen natuurlijk een evenredige verloning, dat weten wij zeer goed bij Remondis Corneillie. Bij ons krijg je de nodige appreciatie. Want niet enkel onze klanten maar ook onze medewerkers, zijn het hart van ons bedrijf.

6. Variatie

Is het nu op de baan als vrachtwagenbestuurder, als medewerker op het containerpark of op het kantoor… iedere dag is anders. Andere plaatsen, andere mensen en andere taken. Bij ons vind je geen ééntonig of saai werk. Wij bieden voor iedereen wat wils. Van administratief werk tot noeste handenarbeid.

Hoe solliciteren?

Wij houden van spontaniteit. Spring even binnen bij ons op kantoor en show us your cv! Je kan natuurlijk ook steeds bellen naar 050/ 312 144 of e-mailen naar valerie.deslypere@remondis.com (vergeet niet je cv in bijlage). En weet je nog meer en betere redenen om bij ons te werken? Vul ze dan gerust aan. Wij horen het graag van jou. Hou daarenboven zeker onze website, Facebook -en Instagram pagina in de gaten voor alle openstaande en toekomstige vacatures.

Tot snel!