Nog regelmatig verschijnen er in de krant berichten over dodelijke ongevallen die te wijten zijn aan de dode hoek. Niet zelden is daar ook een vrachtwagen bij betrokken. Soms loopt het ook op het nippertje goed af. Denk maar aan de recente getuigenis op Facebook van een chauffeur die maar net een dodelijk ongeval met een fietsster kon vermijden.

Veiligheid staat voorop. Voor onze chauffeurs, bedienden en arbeiders, maar ook voor zwakke weggebruikers. Daarom heeft ons bedrijf de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in nieuwe technologie om verkeersslachtoffers te vermijden. Remondis Corneillie heeft nu ook al zijn vrachtwagens voorzien van extra camera’s, waardoor chauffeurs hun dode hoek voortdurend in beeld krijgen.

Ook ons eigen rijgedrag wordt onderworpen aan een evaluatie. We moedigen bestuurders en voetgangers aan om feedback te geven over het stuurgedrag van onze chauffeurs. Zo hopen we om onze dienstverlening nog veiliger te maken. Heeft u een positieve of negatieve ervaring met een van onze chauffeurs? Laat het ons weten via sales@remondiswestvlaanderen.be.