Afvalcontainer Brugge

Een voetpadcontainer is een afvalcontainer van 5 meter lang, 1 meter breed en 1,2 meter hoog, geschikt om te plaatsen in straten waar een smalle doorgang is. De inhoud van dergelijke afzetcontainer bedraagt 6 kubieke meter.

Soms is het zo dat u niet anders kan dan een smalle container te laten plaatsen. Voor zowel het verkeer als de mensen in de omgeving zal u kunnen rekenen op best wat appreciatie omdat u de hinder beperkt. Voorheen kon men niet anders dan afzetcontainers te laten plaatsen van 8 kubieke meter die toch al direct 2 meter breed waren. Nu zet u een container die slechts de helft daarvan breed is maar die wel hoger is zodat er toch nog voldoende afval in kan gestort worden. Containerverhuur Remondis Corneillie heeft zulke voetpadcontainers in het gamma aan de beste prijs.

Het voordeel van een voetpadcontainer is dat het verkeer nauwelijks wordt gehinderd door de container. Zo kan je de container volledig op het trottoir plaatsen of gedeeltelijk op de rijweg, al naargelang de situatie. In ieder geval moet u zien dat u een vergunning hebt van de gemeente om een voetpadcontainer te mogen plaatsen. 

Ook in deze 6 m³ container kan u alle soorten afval storten: steenpuin, beton, grond, stenen, kleigrond, afbraakhout, houtafval met glas, boomstronken, groenafval, eternit afval (met big bag), gemengd afval, grofvuil zoals inboedels bijvoorbeeld, papier en karton, glas en afgekapte kalk, … kortom, alle soort afval. Mocht u hier nog vragen bij hebben bel ons dan gerust op 050 312 144 en we helpen u verder.

Wij verhuren een voetpad afzetcontainer wanneer u kleine volumes afval hebt. Wanneer u bij ons een container bestelt, weten we graag wat soort afval u kwijt wil en over hoeveel het ongeveer gaat. Onze ervaring maakt dat we vrij goed kunnen inschatten hoeveel kubieke meter u nodig zal hebben. Immers kijken we ook naar de kosten: hoe minder u moet betalen, hoe beter!

Stel dat uw voorkeur uitgaat naar een voetpadcontainer omwille van het lage volume aan afval dat u wil laten ophalen of doordat de locatie zich bevindt in een smalle straat, meldt u ons dat best tijdens uw bestelling. Mocht u omwille van smalle doorgang genoodzaakt zijn om enkel te werken met een voetpadcontainer, bieden we u een heel scherpe prijs om regelmatig u te voorzien van een lege container.