4x2 trekker/kipper

Deze combinaties worden gebruikt voor het werk op langere afstanden. Door hun laag eigen gewicht hebben deze wagens een groot laadvermogen. Ze worden ingezet met zowel een stalen kipper als een 3 assige aluminium kipper. Bij deze wagens moet er wel rekening gehouden worden met een beperkte toegankelijkheid op onverharde terreinen. Ideaal voor het transport van zand, grind en teelaarde of ander aggregaten.

4x2 trekker/kipper hydrodrive 

Deze combinaties leunen sterk aan bij de gewone 4x2 trekkers maar kunnen indien nodig, bij onverharde terreinen hun “voorste as” laten meedraaien waardoor ze eigenlijk fungeren als een 4x4 trekker. Eens terug op de weg wordt de tractie uitgeschakeld en rijdt de wagen als een gewone baantrekker waardoor zijn ecologische voetafdruk heel wat kleiner is dan een echte 4x4 trekker.

4x2 trekker-kipper

Remondis Corneillie komt naar je toe!

Hoe snel kan het vervoer geregeld worden? Kunnen mijn goederen vervoerd worden met jullie vrachtwagens?  Of andere informatie nodig? 

Vraag een gratis plaatsbezoek aan. Een Remondis Corneillie medewerker komt zo snel mogelijk langs om al jouw vragen te beantwoorden en gratis advies te geven.

Vraag gratis plaatsbezoek

Remondis Corneillie komt naar je toe!
Left

Wij staan steeds voor je klaar!

Wil je advies van een van onze specialisten of je bestelling telefonisch afhandelen? Aarzel niet om contact op te nemen.
Klantvriendelijkheid is ons motto.

Right
Lees onze privacy policy.