Deze voertuigen worden ingezet om grotere volumes te transporteren. Met hun lang chassis kunnen ze containers van 7.5 meter lang vervoeren en een maximaal gewicht van 40 m3 dragen  . In combinatie met een aanhanger kan er tot 80 m3 aan materiaal -zoals restafval, tuinafval, afbraakhout, verschillende soorten groenten, …. - vervoerd worden. Door de uitrusting met dubbele assen, zijn leveringen op onverhard terrein een eenvoudige klus.

De containerwagens zijn ook geschikt voor het verplaatsen van werfketen- of bureelcontainers op containersledes. Is de hoogte of breedte van de lading groter dan de wettelijk toegelaten afmetingen? Geen probleem, Corneillie beschikt over de nodige vergunning om uitzonderlijk transport te vervoeren.

Containerwagen 6x4 - 6x2

Remondis Corneillie komt naar je toe!

Hoe snel kan het vervoer geregeld worden? Kunnen mijn goederen vervoerd worden met jullie vrachtwagens?  Of andere informatie nodig? 

Vraag een gratis plaatsbezoek aan. Een Remondis Corneillie medewerker komt zo snel mogelijk langs om al jouw vragen te beantwoorden en gratis advies te geven.

Vraag gratis plaatsbezoek

Remondis Corneillie komt naar je toe!
Left

Wij staan steeds voor je klaar!

Wil je advies van een van onze specialisten of je bestelling telefonisch afhandelen? Aarzel niet om contact op te nemen.
Klantvriendelijkheid is ons motto.

Right
Lees onze privacy policy.