Deze vrachtwagen is uitgerust met een Hiab X-Hipro 302 kraan. Met z’n maximale reikwijdte van 20 meter, is het voor de Corneillie kraanwagen een eenvoudige klus om allerhande (werf)materiaal, grondstoffen, containers… te leveren op moeilijk bereikbare plaatsen. De laadbak is voorzien van de nodige sjorgen om ladingen zorgvuldig vast te maken tijdens de rit. Bovendien is de kraan voorzien van een handige grijper.  Met de grijper is het mogelijk om grondstoffen te leveren, zwembaden en regenputten aan te vullen met zand of stabilisé, afval op te halen, te voorzien in de opkuis van werf of wegenwerken…

Naast deze grijper is de vrachtwagen uitgerust met een roterende palletvork voor het leveren, ophalen of verticaal transport van allerlei palletten. Deze kraanwagen kan ook uitgerust worden met een semi-dieplader, ideaal voor het verplaatsen van rollend materiaal, werfunits en palletgoederen.

Kraanwagen

Remondis Corneillie komt naar je toe!

Hoe snel kan het vervoer geregeld worden? Kunnen mijn goederen vervoerd worden met jullie vrachtwagens?  Of andere informatie nodig? 

Vraag een gratis plaatsbezoek aan. Een Remondis Corneillie medewerker komt zo snel mogelijk langs om al jouw vragen te beantwoorden en gratis advies te geven.

Vraag gratis plaatsbezoek

Remondis Corneillie komt naar je toe!
Left

Wij staan steeds voor je klaar!

Wil je advies van een van onze specialisten of je bestelling telefonisch afhandelen? Aarzel niet om contact op te nemen.
Klantvriendelijkheid is ons motto.

Right
Lees onze privacy policy.